O nama

Maslačak

Lijep dan na Lošinju

Tražite mir, intimu, doživljaj? Želite ljetni odmor provesti na Lošinju. Naši veseli apartmani odličan su izbor!

Dobro nam došli!

Mi smo jedna sasvim obična obitelj koja živi na otoku Lošinju. U našoj obiteljskoj kući nudimo smještaj u ‘veselim’ apartmanima. Zašto ‘veselim’? Naši mali veseli apartmani živopisno su uređeni, razigrano i u veselim bojama. Nismo željeli da izgledaju kao i svaka obična i sterilna hotelska soba,  nego da imaju neku svoju priču. Uredili smo sa puno pažnje i ljubavi, kao da uređujemo vlastiti dom. Pazili smo na detalje i jer želimo gostima pružiti poseban doživljaj i jedinstveno iskustvo odmora na otoku Lošinju. Želimo našim gostima pružiti više od smještaja, pa su naši veseli apartmani male mirisne oaze opuštanja i ugodnih trenutaka.

Naša obiteljska kuća nalazi se u Malom Lošinju. Obiteljska tradicija iznajmljivanja apartmana traje već duže od 30 godina. To je mali obiteljski posao, bez ambicije da postane nešto više od toga.

Kuća u kojoj i sami stanujemo nije velika i ima dva apartmana za iznajmljivanje. Sve se nalazi nadohvat ruke. Plaža je udaljena svega nekoliko minuta pješice, centar grada također. Lokacija je mirna, odmor zajamčen.

Otok Lošinj poznat je po stoljetnoj borovoj šumi. Zrak je pun aerosola i ispunjen mirisom ljekovitog bilja koje raste posvuda i u izobilju. Mikroklimatske karakteristike Lošinja razlog su zašto je poznat i kao klimatko liječilište za ljude koji pate od alergija i bolesti dišnih puteva.

Želite li provesti nezaboravane trenutke opuštanja u privatnom smještaju na otoku – nećete pogriješiti ako odaberete Lošinj i naše vesele apartmane. Rado ćemo vas upoznati sa našim otokom vitalnosti, predložiti vam izlet ili aktivnost. Slobodno nam se obratite!

index

Pošalji upit >>